Wie zijn we?

Wie zijn we?

Mijn naam is Carlo Van Raemdonck, zaakvoerder.  Gehuwd en vader van één dochter Noa Van Raemdonck.  Ik ben ook hobbyfotograaf. Klik hier om een kijkje te nemen naar mijn foto’s.

Adviseren zit in mijn bloed, waarbij ik het belang van de klant vooropstel.

In mijn carrière als onafhankelijk verzekeringsmakelaar heb ik moeten vaststellen in mijn vele contacten met verzekeringsklanten, dat er een behoefte was gegroeid om een onafhankelijk aanbod in kredieten aan te kunnen bieden.

Om 100% onafhankelijkheid te garanderen is er een aparte vennootschap opgericht, die zich enkel concentreert op het kredietaanbod.

Over ons kantoor

Wij werken voor u, onze klant, op basis van uw specifieke noden en behoeften. Centraal staat uw financiële situatie; de risico’s die u loopt en de wensen die u hebt, nu en in de toekomst. Wij brengen deze, samen met u, in kaart, om vervolgens een aanbod te creëren om u, uw gezin, uw bedrijf en uw patrimonium veilig te stellen.

Wij bieden u een volledig gamma flexibele oplossingen aan die perfect inspelen op uw eigen activiteit en situatie, dit zowel voor particulieren als voor ondernemers.

 

Contactgegevens

Carlo Van Raemdonck
Hendrik Heymanplein 4 – 9100 Sint-Niklaas
Telefoon: 03/777.02.56
Fax:
E-mail:  info@uwleningmetadvies.be
Kredietmakelaar erkenning FSMA: 10560
RPR: 0858.931.535
Bank: BE32 0018 0496 6502

 

Wij zijn ook beschikbaar voor u buiten de kantooruren na afspraak.

Maak uw afspraak bel 03/777.02.56 of kom langs tijdens onze openingsuren.